Donează pt. Așezământ

                    

Proiectele CBROM

×

Eroare

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but /2019/05/sedinta_curatoriu_28_mai/ is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

În data de 28 mai 2019, Curatoriul pentru sprijinul construirii Așezământului bisericesc s-a întâlnit în ședință de lucru pe șantierul acestuia sub președenția d-nei Barbara Stamm, președintă a.D. a parlamentului Bavariei. Curatorii au apreciat lucrarea deosebit de frumoasă și realizată la o calitate excepțională, considerând că edificiul va deveni un punct de referință al orașului München. S-a apreciat că trebuie făcute toate eforturile pentru finalizarea în cel mai scurt timp posibil, pentru a se evita costuri suplimentare și s-au căutat noi posibile surse de finanțare.

Pe lângă aprecierea față de frumusețea arhitecturală a proiectului și de calitatea execuției, curatorii au fost impresionați și de implicarea credincioșilor români care susțin efortul construcției. Le mulțumim și noi onoraților curatori pentru tot sprijinul care a făcut ca acest Așezământ să poată fi realizat.

{gallery}/2019/05/sedinta_curatoriu_28_mai/{/gallery}